• Evente

Takime dhe konferenca

Hotel Perla organizon takime, konferenca, evente dhe cdo lloj feste apo promovimi.

Ne sigurohemi qe të kënaqim kërkesat e klientëve, qoftë për një takime zyrtare, qoftë për dasma të mëdha. Stafi I Perlës ka një eksperiencë të konsoliduar të organizim eventesh, duke kuruar dekorin dhe detajet e sallës, duke u kujdesur për shërbimin e ushqimit, për koktejle etj.

TRIP ADVISOR

VENDNDODHJA
MEDIA SOCIALE