• Dhome dyshe

Dhomat

Hotel Perla ofron dhoma shumë të rehatshme dyshe, treshe dhe apartamente.Çdo dhomë ka një banje të pajisur plotësisht, tharëse floku, frigorifer, kondicioner. Gjithë dhomat janë me balkon me pamje nga liqeni I Ohrit, nga shëtitorja e Pogradecit, ose nga kopshti dhe malet.

Mëngjesi shërbehet në restorant ose në bar. Ne bëjmë të pamundurën që klientët tanë ta shijojnë qendrimin e tyre në Hotel Perla. Sot udhëtarët presin me të drejtë të gjejnë kudo standarte cilësie, rehati dhe vlera. Dhe në hotelin modern Perla, në Pogradec, ju asnjëherë nuk zhgënjeheni.

Hapësira e dhomës është 22 m², me një shtrat të madh dopjo. Dhomat me ajër të kondicionuar kanë ballon, televizor, një frigorifer të vogël dhe një tryezë. Banja i ka gjithë kushtet e nevojshme plus tharëse flokësh. Të përmbledhura dhomat kanë: balllon, tv satelitor, ajër të kondicionuar, tryeze, peshqirë. Interneti free është i shpejtë në gjithë dhomat.

Hapësira e dhomës është 28 m² me tre shtretër tek. Dhomat me ajër të kondicionuar kanë ballon, televizor, një frigorifer të vogël dhe një tryezë. Banja i ka gjithë kushtet e nevojshme plus tharëse flokësh. Të përmbledhura dhomat kanë: balllon, tv satelitor, ajër të kondicionuar, tryeze, peshqirë. Interneti free është i shpejtë në gjithë dhomat.

Dhoma ka një hapësirë 36 m², me 2 shtretër tek dhe një shtrat dopjo. Dhomat me ajër të kondicionuar kanë ballon, televizor, një frigorifer të vogël dhe një tryezë. Banja i ka gjithë kushtet e nevojshme plus tharëse flokësh. Të përmbledhura dhomat kanë: balllon, tv satelitor, ajër të kondicionuar, tryeze, peshqirë. Interneti free është i shpejtë në gjithë dhomat.

TRIP ADVISOR

VENDNDODHJA
MEDIA SOCIALE